LAATSTE KANS > GIVEAWAY! WIN 10 x SneakerBAAS "FIT" cleaning kit

Heb jij op onze Facebook pagina onze nieuwe giveaway met Sneakerbaas al gezien?


Wij geven 10 x een "FIT" cleaning kit weg! Het enige wat je hoeft te doen is een paartje onder deze post op Facebook plaatsen die wel een schoonbeurtje kan gebruiken (of waar je gewoon zuinig op bent) en je doet al mee!


Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Morgenavond (12-06 om 19:00) zal de winnaar bekend worden gemaakt, dus dit is echt de laatste kans om mee te doen. Klik hier naar onze Facebook pagina.


Maar wat doet deze "FIT" cleaning kit nou precies? Daar ben je natuurlijk wel benieuwd naar! Wij hebben het laten testen om te zien of het echt zo goed werkt. We hebben hier een paartje adidas Stan Smith voor gebruikt waar al echt al eeuwen vlekken op zaten en die al maandenlang geen poetsdoek hebben gezien, al met al; "het perfecte proefkonijn" om de deze "FIT" cleaning kit maar eens te testen.


Natuurlijk hebben wij een aantal "VOOR" en "NA" foto's gemaakt, zodat jullie het verschil goed kunnen zien. Lees onder deze foto's wat wij van dit product vonden!


Wat vonden wij er van?

Nou, daar kunnen we heel erg kort over zijn; Het spul werkt toch top! Een paar druppeltjes waren al genoeg, dus het gaat erg lang mee. De borstel die er bij zit is ideaal, hier zijn zelfs de veters mee schoongemaakt. Een paar druppels er op en schrobben maar. Zelfs de vlekken die er al maanden op zaten waren zo verdwenen. Zeker een aanrader dus!


En jij kan ze winnen. Het enige wat je hoeft te is dus een foto te plaatsen voor morgenavond 12-06 om 19:00 en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Heel veel succes en hoe onze Facebook pagina in de gaten!93 keer bekeken
Navigatie
Socials
  • Sneakerplaats Facebook link
  • Instagram Sneakerplaats link
Contact

© 2020 by Sneakerplaats