Over ons

Sneakerplaats is hét sneakerplatform van Nederland.

Sneakerplaats is opgericht door sneakerliefhebbers, voor sneakerliefhebbers. Sneakerplaats bestaat sinds 2014 en is in het leven geroepen om alles wat met sneakers te maken heeft samen te voegen op één website.

Op onze website vind je bijvoorbeeld alle releases, kun je je eigen account aanmaken en deel nemen aan de sneaker-community, kun je je vrienden en andere mensen volgen en zijn/haar sneakershots een cijfer geven, bieden wij de mogelijkheid zelf je eigen sneakers te verkopen, kun je via onze website net dat ene paar sneakers vinden die jij misschien net zo graag wou maar nergens kon vinden en door onze samenwerking met verschillende webshops kun je via onze website ook je nieuwe sneakers online bestellen.

Verder bieden wij nog meer aan dan alleen sneakers, denk hierbij aan kleding dat perfect past bij de sneakercultuur en sneakeraccessoires, denkende aan nieuwe veters, schoonmaakmiddelen en sneakerkunst.

Via onze website willen wij alle sneakerliefhebbers:

  • Op de hoogte houden van alle nieuwe releases
  • Met elkaar in contact brengen d.m.v. onze community
  • De mogelijkheid bieden om zelf je eigen sneakers te verkopen
  • De kans geven om net dat ene speciale paar in handen te krijgen
  • De mogelijkheid bieden om online jouw nieuwe sneakers te bestellen
  • Voorzien van bijpassende kleding en bijbehorende sneaker accessoires

Wij staan voor:

Passie
Passie voor sneakers. Wat is er nou beter dan over straat lopen met een paar dikke sneakers aan je voeten en je iedereen ziet kijken naar je voeten. Van sneakers moet je houden, sneakers zijn een lifestyle.

Stijl
Om je stijl perfect te maken kunnen je sneakers natuurlijk niet missen. Naar onze mening zijn sneakers een van de belangrijkste, al niet de belangrijkste, onderdelen in jouw perfecte outfit. Door onze “resell” en “nieuwe sneakers” mogelijkheden vind jij altijd de perfecte sneakers die precies passen bij jouw outfit. Ook vind je kleding op onze website die perfect aansluit op de sneakerlifestyle en bijbehorende sneakeraccessoires, zodat jij je outfit helemaal naar je eigen smaak kan brengen.

Gebruiksvriendelijk
Wij houden van gebruiksvriendelijkheid, daarom is onze website zo ontworpen dat jullie zo gemakkelijk mogelijk over onze website kunnen surfen en het allemaal heel overzichtelijk en duidelijk is. Hierdoor is het heel makkelijk om een bestelling te plaatsen of zelf een paar sneaker te verkopen. Ook het community gedeelte is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. Een eigen account kan heel gemakkelijk aangemaakt worden en je kunt heel makkelijk je eigen foto’s uploaden.